Deca pišu Deda Mrazu - Pošta nagrađuje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2019, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Deca pišu Deda Mrazu" - Pošta nagrađuje

Pošta Srbije pozvala je decu do deset godina da sama ili sa drugarima pišu Deda Mrazu, a najbolji radovi biće objavljeni i nagrađeni.

Radovi po slobodnom izboru - crteži, stihovi, priče, poruke, čestitke, želje spakovane u pisma Pošta će primati od danas do šestog decembra.

Pošta će imena nagrađenih autora objaviti "a eventualno i njihove radove" u medijima kao i svom sajtu i fejsbuk stranici - kao i u "Poštanskom glasniku".

Za tri najbolja pojedinačna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rada biće dodeljeni trotinet, roleri i hoverbord, a tri najbolja kolektivna rada biće nagrađeni muzičkim linijama.

Uz svaki od radova neophodno je dostaviti i pismenu saglasnost roditelja/staratelja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.