Deca otrovana na Hvaru odletela za Rim

Izvor: B92, 21.Avg.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca otrovana na Hvaru odletela za Rim

Petogodišnji dečak i devojčica (14) koji su pre nedelju dana otrovani ugljen-monoksidom na jedrenjaku na Hvaru poleteli su avionom sa splitskog aerodroma za Rim

U avionu sa njima bila je i medicinska pratnja i njihova majka, prenosi Indeks.

Kako se navodi, početkom nedelje je objavljeno da se devojčicino stanje poboljšalo i da je ona premeštena s intenzivne nege na odeljenje na kojem je bila i njena majka.

Petogodišnjak je još bio na intenzivnoj nezi, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali mu se stanje posle toga popravilo, pa je organizovan prevoz za dečju bolnicu u Rimu.

Zbog trovanja ugljen-monoksidom na brodu na Hvaru 13. avgusta ove godine preminuo je 57-godišnji muškarac, a petoro ljudi je prevezeno u splitski KBC, među njima i dvoje životno ugrožene dece.

Svih šestoro su italijanski državljani.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Djeca otrovana na Hvaru odletjela za Rim

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Avg.2019

Petogodišnji dječak i djevojčica (14) koji su prije nedjelju dana otrovani ugljen-monoksidom na jedrenjaku na Hvaru poletjeli su avionom sa splitskog aerodroma za Rim.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.