Deca Gebelsa

Izvor: Danas, 17.Jun.2019, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca Gebelsa

Početkom juna je Fridom haus objavio izveštaj u kojem se kritikuje stanje medijskih sloboda u Srbiji. Udruženje novinara Srbije je nekako u isto vreme saopštilo, povodom nenajavljenog dolaska predsednika opštine Stari grad u prostorije lista Alo, da "ne vidi niti jedan opravdani razlog da ... on ulazi u bilo koju medijsku kuću i raspravlja se sa novinarima, bez obzira na obrazloženje da je došao da preda demanti. Članak Deca Gebelsa se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Zoran Milanović preko Fejsbuka objavio kandidaturu za predsednika Hrvatske

Izvor: Danas, 17.Jun.2019

Bivši hrvatski premijer Zoran Milanović danas je preko Fejsbuka zvanično objavio kandidaturu za predsednika Hrvatske. Članak Zoran Milanović preko Fejsbuka objavio kandidaturu za predsednika Hrvatske se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.