Izvor: Blic, 19.Apr.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debi protiv Juventusa pamtiću ceo život

Živim u Đenovi šest meseci i moram da priznam da mi je sjajno. Ovde je sve drugačije, ljudi su prijatni, nema nervoze. Da sam birao, bolje ne bih izabrao. Prvih mesec dana sam živeo u hotelu, ali ubrzo sam našao stan i bilo mi je mnogo lakše zato što su mi u posetu odmah došli roditelji i devojka Dejana.

Italijanke su ispod proseka, stvarno nisam oduševljen. Obično ih mi Srbi hvalimo, ali sada sam shvatio da je sve suprotno od toga što se priča ako ih uporedim sa našim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << devojkama. Jezik nisam još naučio, ali trudim se, važno mi je da razumem trenera i da u svakom trenutku znam šta hoće da mi kaže.

Za Đenovu sam debitovao protiv Juventusa, igrao sam osam minuta, što nije mala stvar za mene. To je nešto što se pamti do kraja života. Ovde nije lako igrati, ali držim se primera Jovetića koji je zaigrao tek posle godinu dana. Ne gubim strpljenje, što mi je najvažnije. Napredovao sam dosta, ostalo mi je samo da se borim još više i da čekam svoju šansu.

Svaka čast mom bivšem klubu Vojvodini na plasmanu u finale Lav Kupa. Mnogo mi je drago, verovao sam u njih. Ipak, mnogo vredi to što su dobili Partizan 3:1 u Humskoj. Siguran sam da će Vojvodina da osvoji Kup.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.