Debata pred izbore: Lider LDP Rusije poliven vodom VIDEO

Izvor: B92, 02.Mar.2018, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debata pred izbore: Lider LDP Rusije poliven vodom VIDEO

Moskva -- Kandidatkinja za predsednika Ksenija Sobčak polila je vodom lidera Liberalno-demokratske partije Rusije Vladimira Žirinovskog tokom rasprave na televiziji.

Svađa između političara dogodila se tokom govora trećeg kandidata na televiziji "Rusija 1" — Sergeja Baburina, piše "Sputnjik".

Žirinovski je prekinuo nastup tokom vremena odvojenog za Baburina. Sobčakova mu je rekla da se smiri, nakon čega ju je lider LDPR-a nazvao „budalom“.

Usledile >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su teške reči, Sobčakova je rivalu poručila i da se brine za njegovo zdravlje.

Žirinovski je rekao: „Ućuti, glupačo! Nemaš pameti“, na šta je ona pitala: „Kako to sa mnom razgovarate?!“ i polila ga vodom.

„Idiotkinjo! Sklanjaj je odavde!“, obratio se Žirinovski voditelju televizijske debate. Potom je usledilo još uvreda na račun Sobčakove.

Debata predsedničkih kandidata na televiziji „Rusija 1“ 28. februara bila je posvećena odbrambenim sposobnostima zemlje i vojske. U njoj su učestvovali Sergej Baburin (Ruski nacionalni savez), Pavel Grudinjin (Komunistička partija Ruske Federacije), Vladimir Žirinovski (Liberalno-demokratska partija Rusije), Ksenija Sobčak (Građanska inicijativa), Maksim Surajkin (Komunisti Rusije), Boris Titov (Partija rasta) i Grigorij Javlinski (Jabuka).

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.