Debakl opozicije FOTO

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 12:18

Debakl opozicije FOTO

Iako su najavljivali obraćanje u plenumu, predstavnike opozicije su u Strazburu slušali samo organizatori događaja i to u maloj sali, piše "Alo.rs".

Predstavnici opozicione koalicije "Srbija protiv nasilja" doživeli su pravi debakl u Strazburu, gde su ih slušali samo organizatori skupa Viola fon Kramon, Klemen Grošelj, Alesandra Moreti, Andreas Šider, Tonino Picula.

U publici su bili još samo opozicioni političari iz Beograda i asistenti organizatora, to jest >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poslanici Evropskog parlamenta.

Iako su najavljivali obraćanje u plenumu, niko drugi od 705 poslanika Evropskog parlamenta nije došao da sluša kako pljuju po Srbiji.

Čan ni izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik nije došao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.