Dea Đurđević: Volela bih da ugostim Putina

Izvor: Večernje novosti, 06.Maj.2019, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dea Đurđević: Volela bih da ugostim Putina

Voditeljka Dea Đurđević otkrila šta želi kad se vrati na televiziju VODITELjKA televizije Pink Dea Đurđević uspešno se oporavlja od teških povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći u februaru ove godine i ističe da joj leva ruka radi 100 odsto, kao i da sluša doktora, vežba i redovno ide na previjanja. Dei su najveća podrška njen dečko Mladen Mijatović i mama koja je uvek uz nju. Svaki 5. u mesecu za voditeljku je poseban datum, pa je tako bilo i juče, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << otkrila je i zašto: - Mladen i ja smo se upoznali 5. aprila. Ništa ne silimo i baš nam je lepo. Probudili smo se zajedno. Ubiće me što sam ovo rekla - kazala je Dea. Voditeljka ja istakla da je vrlo srećna žena i da je ova godina nova prekretnica. - Razgovarala sam sa psihijatrom, plašila sam se da ne sanjam isto svake večeri - priznala je Dea i otkrila svoje želje: - Najveća želja mi je da se vratim na televiziju, volela bih da ugostim Putina - rekla je voditeljka. PROČITAJTE I: Dea Đurđević "Dama godine"

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

OTKRIVAMO: Dea se vraća na Pink!

Izvor: Svet, 06.Maj.2019

Dea Đurđević uspešno se oporavlja od strašnih povreda nakon saobraćajne nesreće, pa je rešila da se vrati na svoj posao.. „Dea je rekla da će u septembru voditi jutarnji program na Pinku sa Predragom Sarapom. Već je pričala sa kolegama o tome, čak je htela sada da izlazi iz bolnice zbog...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.