Dea Đurđević: Verujem da ću biti dobro

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2019, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dea Đurđević: Verujem da ću biti dobro

Omiljena voditeljka Televizije Pink koja je u saobraćajnom udesu doživela teške povrede uspešno se oporavlja posle komplikovane, višečasovne operacije, a uz nju su sve vreme verenik Mladen Mijatović i majka Nena

Voditeljka "Novog jutra" na Televiziji Pink Dea Đurđević (27) uspešno se oporavlja na Vojnomedicinskoj akademiji, gde je operisana posle saobraćajne nesreće u kojoj je doživela teške telesne povrede.

- Hvala bogu, živa sam, a i lekari su veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zadovoljni kako je prošla operacija i kažu mi da oporavak ide nabolje. To je najvažnije. Verujem da će sve biti dobro - rekla je Dea za Gloriju i svima se zahvalila na ogromnoj podršci.

#2godine #2years #ljubav #love

Објава коју дели DEA Djurdjevic (@deadjurdjevic) дана 5. Окт 2018. у 1:11 PDT

Ona je u udesu ostala bez ruke. Zahvaljujući umeću lekarskog tima iz VMA i Kliničkog centra Srbije, na čelu sa doktorom Markom Bumbaširevićem, ruka joj je spasena. Kad se probudila posle operacije, lekarima je rekla da ruku oseća, što je vrlo dobar znak za dalji oporavak.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BILA SAM OČAJNA I SLUĐENA: Majka Dee Đurđević progovorila o teškoj nezgodi svoje ćerke, pa otkrila kakvo je voditeljkino stanje sada! (FOTO)

Izvor: Press, 12.Feb.2019

Pinkovo TV lice se uspešno oporavlja nakon teške saobraćajne nezgode. . Voditeljka TV Pink, Dea Đurđević doživela je stravičnu saobraćajnu nezgodu, kada ju je udario...

Nastavak na Press...

OPORAVAK TEČE PO PLANU Deu Đurđević čeka OPERACIJA KARLICE, a evo šta svakodnevno radi u bolnici

Izvor: Blic, 12.Feb.2019

Mladen Mijatović i doktor koji je operisao Đurđevićevu, Marko Bumbaširević, kažu da je dobro podnela vest da joj je ruka bila otkinuta. Njena hrabrost i psihička jačina oduševila je čitavo osoblje VMA.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.