Davutoglu ide u Srebrenicu, želi susret sa Vučićem

Izvor: B92, 07.Jul.2015, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davutoglu ide u Srebrenicu, želi susret sa Vučićem

Vršilac dužnosti premijera Turske Ahmet Davutoglu doputovaće u BiH kako bi prisustvovao obeležavanju 20. godišnjice od Srebrenice, navodi list Zeman“.

List je naveo da će Davutoglu u subotu, 11. jula prisustvovati komemoraciji u Memorijanom centru u Potočarima.

Turski list navodi da je Davutoglu zatražio i da se sretne sa srpskim premijerom Aleksandrom Vučićem ukoliko on dođe u Potočare, ali da Vučićev dolazak za sada nije potvrđen.

Na ovogodišnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << komemorativnom skupu u Potočarima biće ukopane žrtve s područja Vlasenice, Bratunca, Srebrenice, Zvornika i Milića.

Dolazak u Srebrenicu 11. jula potvrdili su visoki zvaničnici više evropskih država, među kojima i predsednici Slovenije, Crne Gore i Hrvatske, a očekuje se prisustvo oko 50.000 osoba.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Davutoglu dolazi na komemoraciju u Potočare

Izvor: Akter, 07.Jul.2015

Vršilac dužnosti premijera Turske Ahmet Davutoglu putuje narednog vikenda u BiH kako bi prisustvovao obeležavanju 20. godišnjice masovnog zločina nad Muslimanima kod Srebrenice, preneo je danas u engleskom izdanju turski dnevnik Zaman..List je naveo da će Davutoglu u subotu, 11. jula prisustvovati...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.