Davos: Protest Ukrajinki u toplesu

Izvor: B92, 28.Jan.2012, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davos: Protest Ukrajinki u toplesu

Davos -- Tri aktivistkinje pokreta Femen iz Ukrajine danas su gole do pojasa protestovale u švajcarskom gradu Davosu, gde se održava Svetski ekonomski forum.

One su pokušale da upadnu na jedan od skupova za koji su važile pozivnice kako bi svetskim liderima skrenule pažnju na probleme siromašnih. Policija ih je sprečila u tome i privela.

Iako je temperatura bila oko nule, Ukrajinke su se poskidale i popele na zaštitnu ogradu pre nego što su uhapšene.

Portparol >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << davoske policijeTomas Hobi izjavio je da su tri žene odvedene u policijsku stanicu, gde su im proverena lična dokumenta.

U Davosu, gde se svake godine okupljaju svetski moćnici, sutra će biti zatvoren Svetski ekonomski forum.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Golim grudima na svetske moćnike: Aktivistkinje Femena stigle i u Davos VIDEO

Izvor: medio.rs, 28.Jan.2012

U švajcarskom Davosu sutra će biti zatvoren Svetski ekonomski forum, a da sve ne protekne samo u suvoparnim govorima političara i biznismena potrudile su se danas, pretposlednjeg dana foruma, tri aktivistkinje pokreta Femen iz Ukrajine.

Nastavak na medio.rs...

Davos: Ukrajinke u toplesu protestovale protiv siromaštva (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 28.Jan.2012

Tri aktivistkinje pokreta Femen iz Ukrajine danas su gole do pojasa protestovale u švajcarskom gradu Davosu gde se održava Svetski ekonomski forum...One su pokušale da upadnu na jedan od skupova za koji su važile pozivnice kako bi svetskim liderima skrenule pažnju na probleme siromašnih, prenose...

Nastavak na S media...

Davos: Protest Ukrajinki u toplesu

Izvor: Večernje novosti, 28.Jan.2012

Tri aktivistkinje pokreta Femen su gole do pojasa protestovale u švajcarskom gradu Davosu, gde se održava Svetski ekonomski forum

Nastavak na Večernje novosti...

Protest Ukrajinki u toplesu

Izvor: B92, 29.Jan.2012, 13:00

Tri aktivistkinje pokreta Femen iz Ukrajine juče su gole do pojasa protestovale u švajcarskom gradu Davosu gde se održava Svetski ekonomski forum...One su pokušale da upadnu na jedan od skupova za koji su važile pozivnice kako bi svetskim liderima skrenule pažnju na probleme siromašnih, prenose...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.