Davaocima krvi 50 besplatnih mesečnih karata za bazene

Izvor: Blic, 30.Jun.2011, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davaocima krvi 50 besplatnih mesečnih karata za bazene

Institut za transfuziju krvi Srbije u saradnji sa Sportskim centrima u Beogradu organizuje u subotu, 2. jula akcije dobrovoljnog davanja krvi na bazenima "Banjica" i "11. april", saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Akcije se organizuju u cilju promocije dobrovoljnog davalaštva krvi i obezbeđivanja dovoljnih količina krvi za redovno funckionisanje zdravstvenih ustanova tokom leta, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

U subotu, 2. jula akcije dobrovoljnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << davanja krvi biće organizovane na bazenu "Banjica" od 10 do 15 časova i na bazenu "11. april" od 11 do 16 sati.

- Uprave bazena pokloniće mesečne karte za prvih 50 dobrovoljnih davalaca krvi koji na ovim akcijama budu dali krv - kaže se u saopštenju.

Povezane vesti: Dobrovoljno davanje krvi na bazenima na Košutnjaku i Vračaru Radno vreme Instituta za transfuziju krvi Dežurna mesta za dobrovoljno davanje krvi Dežurna mesta za dobrovoljno davanje krvi Smanjene zalihe krvi

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AKCIJE DOBROVOLJNOG DAVANJA KRVI NA BAZENIMA

Izvor: Kurir, 30.Jun.2011

BEOGRAD - Institut za transfuziju krvi Srbije u saradnji sa Sportskim centrima u Beogradu organizuje u subotu, 2. jula akcije dobrovoljnog davanja krvi na bazenima "Banjica" i "11. april", saopšteno je iz te zdravstvene ustanove...Akcije se organizuju u cilju promocije dobrovoljnog davalaštva krvi...

Nastavak na Kurir...

Dobrovoljno davanje krvi

Izvor: Studio B, 01.Jul.2011, 13:37

Institut za transfuziju krvi Srbije u saradnji sa sportskim centrima u Beogradu organizuje sutra od 11 do 15 sati akcije dobrovoljnog davanja krvi na bazenima "Banjica" i "11. april". ..Akcije se organizuju u cilju promocije dobrovoljnog davalaštva krvi i obezbedjivanja dovoljnih količina krvi za redovno...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.