Data saglasnost na Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji u RTV

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2010, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Data saglasnost na Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji u RTV

NOVI SAD - Članovi Upravnog odbora Radiodifuzne ustanove Vojvodine Radio-televizije Vojvodine na današnjoj sednici dali su saglasnost na novi Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji poslova u ovoj medijskoj kući. Izradom Pravilnika završen je obiman posao postavljanja nove organizacione strukture, sistematizacije i kataloga poslova , kao i broja neophodnih radnih mesta kojih je po novom pravilniku sistematizovano 985.

Članovi Upravnog odbora usvojili su i informaciju Tima za restrukturiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i racionalizaciju RUV RTV, kao i finansijsko poslovnu konsolidaciju u ovoj medijskoj kući i o preduzetim aktivnostima kako bi se pristupilo izradi Predloga programa za rešavanje viška zaposlenih.

Kako je navedeno, prevelik broj zaposlenih (1.237) i negativna starosna struktura (prosečna starost 48,07 godina) su posledica loše kadrovske politike iz ranijeg vremena, a sada su postali faktor koji znatno otežava poslovanje i dalji razvoj RUV.

Po oceni ovog tima usled tehnoloških ili organizacionih promena uz isplatu stimulativnih otpremnina prestala bi potreba za radom oko 300 zaposlenih.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobuna u zrenjaninskim vrtićima

Izvor: Blic, 29.Jan.2010

ZRENJANIN - Članovi Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Vojvodine u Predškolskoj ustanovi Zrenjanin zatražili su od gradonačelnika Milete Mihajlova da ih zaštiti i potpiše pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta sa postojećim brojem zaposlenih. Oni traže da se kod isplata...

Nastavak na Blic...

Na RTV 300 prekobrojnih

Izvor: Radio 021, 30.Jan.2010, 16:23

Radio televizija Vojvodine ima 300 radnika viška, zaključili su juče članovi Upravnog odbora pokrajinskog javnog servisa usvajajući novi pravilnik o sistematizaciji poslova.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.