Darkwood Dub večeras u Domu omladine u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jan.2016, 16:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darkwood Dub večeras u Domu omladine u Beogradu

Bend "Darkwood Dub" održaće večeras i sutra koncerte u sali "Amerikana" Doma omladine Beograda, a gost će biti grupa "Lira Vega", najavio je DOB.

"Darkwood Dub" treću godinu zaredom zove publiku "na punjenje baterija, na rokenrol svetkovinu sa rege i dab ritmovima, uz elektroniku i gitare".

Bend "Darkwood Dub" prkosi pravilima i žanrovima, spajaju nespojivo, izmišljaju trendove i prihvataju sve izazove.

Grupa je ime dobila po šumi u kojoj je živeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Zagor, a osnovana je krajem 1988. godine. Do sada su objavili osam albuma i sa svakim novim izdanjem su sve više rušili stereotipe o regeu i dabu, elektronskoj muzici i rokenrolu.

Grupu čine Dejan Vučetić Vuča (vokal), Bojan Drobac Bambi (gitara), Milorad Ristić Miki (bas) i Lav Bratuša (bubnjevi).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.