Darko je PRIVEDEN zbog crtanja TROBOJKE u Crnoj Gori, a njegova IZJAVA JE OTIŠLA U ISTORIJU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2020, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko je PRIVEDEN zbog crtanja TROBOJKE u Crnoj Gori, a njegova IZJAVA JE OTIŠLA U ISTORIJU (FOTO)

"Sanjao sam đeda..."

Vukadinović Darko, nakon što je odlučio da ofarba-oslika trobojku na trafo-stanici pored svoje kuće, priveden je u policijsku stanicu kako bi dao izjavu o svom postupku.

Vukadinović je, ovim povodom, dao izjavu policiji:

- Ja sam večeras oko 23.00 časa izašao ispred svoje kuće i na trafo-stanici koja se nalazi pored puta, počeo da crtam crnogorsku trobojku sa sprejom. Ovo sam uradio jer sam sinoć sanjao mog pokojnog đeda, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se borio za ovu državu i bio veliki Crnogorac i u snu mi je rekao da želi da nacrtam, da želi da vidi iz groba, jer se groblej i đedov grob nalaze u neposrednoj blizini. Napomenuću da ja nisam crtao-slikao srpsku zastavu, već onu za koju se moj đed borio i izborio i sa tim nisam htio da kod nikoga izazovem uznemirenost, već kako sam i naveo da ispunim želju đedu. Na pitanje PS, da li sam u nekoj organizaciji ili političkoj partiji, navodim da nisam, ne pripadam nijednoj političkoj stranci, a sve ovo sam uradio iz ljubavi prema Crnoj Gori, koju volim više nego ovi „miraševi“ patrioti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.