Darko Popović PR „Pinka“: Farma je najgledanija

Izvor: Blic, 30.Mar.2013, 21:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Popović PR „Pinka“: Farma je najgledanija

Popularni rialiti šou-program „Farma“ ponovo vlada našim medijskim nebom. Emisije sa imanja u Lisoviću svakodnevno prati višemilionsko gledalište u Srbiji i one su među 10 najgledanijih programa, tvrde u toj kući.

- Juče je zabeležena rekordna gledanost TV „Pink“ u poslednjih nekoliko godina. „Pink“ je imao udeo od 27 odsto, što je više nego „Prva“ i B92 zajedno i što je daleko više nego RTS 1 i RTS 2 zajedno. „Farma“ je juče bila trostruko gledanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od „Velikog brata“. „Farma“, pregled dana, pratilo je skoro 1.900.000 gledalaca. Preko 43 odsto gledalaca pratilo je noćno uključenje uživo u taj program, dok je pre podne uz „Farmu“ bilo preko 32 odsto gledalaca - kaže Darko Popović, PR „ružičaste televizije“.

On ističe da „pojedini mediji pružaju lažne informacije“ o gledanostim koje „Pink“ oštro demantuje.

- Istina je sledeća, prosečan shr emisije „Farma“ tokom više dnevnih uključenja i pregleda dana iznosi 30 odsto, dok prosečna gledanost rialitija „Velikog brata“ iznosi svega 11 odsto. Jasno je da je Srbija s trostrukom prednošću izabrala „Farmu“ za svoj omiljeni rialiti program - kaže Popović PR „Pinka“.

Sam početak emitovanja „Farme 4“ je nadmašio sva očekivanja, čak i zaposlenih na „ružičastoj televiziji“, a useljenje novih farmera na imanje u Lisovićima gledalo je skoro 3.000.000 ljudi. Istraživanja su pokazala da su se gledaoci zaželeli ovog formata, koji nije emitovan dve godine i da su Srbi zaista farmerska nacija.

Ekrem, Stanija, Seksi Sandra, Milan Tarot i kompanija bili su gledaniji (prema rezultatima agencije koja meri gledanost) čak i od večito ustoličenih - „Dnevnika 2“ RTS-a i „Slagalice“.

Posle deset dana u „Farmi“ postaje sve zanimljivije, ali tenzija između takmičara ne jenjava.

Ekrem ozbiljno „napada“ Gocu

Samo što je Gospoda digao ruke od Stanije, ponudila mu se Goca Bjelica. Ona mu je predložila izlet ispod jorgana. "Sve je s tobom u redu, samo malo sise da podigneš", rekao joj je Ekrem u dnevnoj sobi pred svim ostalim farmerima.

Pošto je Filip Panajotović, slučajno ili namerno, ostavio glumicu Gordanu Bejlicu zaključanu u pola noći u poljskom toaletu, među ukućanima je izbio novi rat.

Maneken uporno tvrdi da ga je Gordana zamolila da učini to, dok ona negira i traži da se farmeri testiraju na ilegalne supstance, ali i da ih poseti psiholog.

Svako je nevin dok se ne dokaže suprotno, a gazda Miki Mećava je odustao od traženja pravde, nadajući se da će snimci pokazati ko je u pravu.

Pevačica Goca Božinovska je tokom krunjenja kukuruza sa Saškom Karan rešila da otvori dušu i prizna strašnu tajnu iz prošlosti. Goca je kao petnaestogodišnjakinja slučajno otrovala vepra, nahranivši ga veštačkim đubrivom umesto koncentratom.

To je ostavilo strašne posledice na njenu mladu psihu i, kako je priznala, „lepog, velikog crnog vepra nikad nije prežalila“.

Povezane vesti: Farmeri u elementu: Neki se ljube, neki jedu blato Radojka i Duško prve sluge na "Farmi" Ekrem Jevrić pretučen, završio u bolnici Ekrem i Natalija u duelu Ekrem Jevrić proslavio rođendan u „Farmi“

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Darko Popović PR „Pinka“: Farma je najgledanija

Izvor: Dzungla.org, 30.Mar.2013

Popularni rialiti šou-program „Farma“ ponovo vlada našim medijskim nebom. Emisije sa imanja u Lisoviću svakodnevno prati višemilionsko gledalište u Srbiji i one su među 10 najgledanijih programa, tvrde u toj kući.. ... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.