Izvor: Piplmetar.rs, 29.Jul.2023, 09:30

Darko Lazić prvi put od razvoda s Anom proveo vreme sa ćerkom u Crnoj Gori! Sević: „Moram da budem iskrena…“

– Meni je uvek bilo najbitnije da osoba sa kojom je Darko ceni i poštuje Lorenu i da ima lep odnos sa njom. Tako je sada i ja sam zadovoljna i srećna zbog toga – istakla je Sevićeva

Foto: Telegraf.rs


Ana Sević na odmoru je sa mužem Danielom Nedeljkovićem i decom u Crnoj Gori, a kako je istakla ovo je prvi put da je i njen bivši Darko Lazić u toj državi proveo određeno vreme s njihovom ćerkom Lorenom (9).
– Videli >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << smo se, da. Ovo je prvi put, moram da budem iskrena i da priznam, da se to desilo u Crnoj Gori, da je on proveo dan sa Lorenom i da su imali neke zajedničke aktivnosti. Drago mi je zbog toga, hvala Bogu, samo neka sve ide normalnim tokom. Ja sam uvek za to da oni provode vreme zajedno, koliko je to moguće, a ostalo je na njemu – rekla je Ana.
Na pitanje kako joj se čini Darkova nova žena Katarina, Ana kaže:
Super. Meni je uvek bilo najbitnije da osoba sa kojom je Darko ceni i poštuje Lorenu i da ima lep odnos sa njom. Tako je sada i ja sam zadovoljna i srećna zbog toga. Sreća i zdravlje moje dece su uvek na prvom mestu – istakla je Sevićeva za Blic.
Podsetimo, kako smo ekskluzivno pisali, Ana će u Portonovom, luksuznom kompleksu u Herceg Novom, odmarati čak mesec dana, a samo smeštaj će nju i supruga koštati minimum 50.000 evra!
(Telegraf.rs)


Video: Za 30 noćenja iskeširali minimum 50.000 evra: Uhvatili smo Anu Sević sa mužem u Crnoj Gori

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Priče sa Weba

Najnovije iz rubrike Jetset

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Darko Lazić prvi put od razvoda s Anom proveo vrijeme sa kćerkom u Crnoj Gori

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2023

Ana Sević na odmoru je sa mužem Danielom Nedeljkovićem i djecom u Crnoj Gori, a kako je istakla ovo je prvi put da je i njen bivši Darko Lazić u toj državi proveo određeno vrijeme s njihovom ćerkom Lorenom (9).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.