Darko Erceg osudjen na 12 godina zatvora

Izvor: Beta, 12.Jul.2010, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Erceg osudjen na 12 godina zatvora

BEOGRAD, 12. jula 2010. (Beta) - Posebno odeljenje Višeg suda u Beogradu osudilo je u ponedeljak Darka Ercega na 12 godina zatvora zbog šverca više desetina kilograma heroina i kokaina, a njegove saradnike na kazne od godinu i po do sedam godina.

Živorad Djordjević osudjen je na sedam godina zatvora, Hikmet Hajrović na pet godina i šest meseci, Nurko Nurović na četiri godine, a Bojan Milković na tri godine zatvora.

Ercegova sestra Dejana Erceg i njegova tadašnja devojka Milica Grubić osudjene su na po dve godine i šest meseci zatvora, dok je Zehira Hajrović osudjena na godinu i šest meseci. Protiv svedoka saradnika Bobana Tasića, koji je ranije bio optužen u ovom postupku, odbijena je optužba.

Erceg se nalazi u pritvoru od marta 2007. godine što mu se uračunava u kaznu, a pritvor je produžen i drugooptuženom Živoradu Djordjeviću. Ostali su se tokom postupka branili sa slobode.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko Erceg osuđen na 12 godina zatvora

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jul.2010

BEOGRAD, 12. jula 2010. (Beta) - Posebno odeljenje Višeg suda u Beogradu osudilo je u ponedeljak Darka Ercega na 12 godina zatvora zbog šverca više desetina kilograma heroina i kokaina, a njegove saradnike na kazne od godinu i po do sedam godina. Živorad Đorđević osuđen je na sedam godina zatvora,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Erceg dobio 12 godina

Izvor: Večernje novosti, 12.Jul.2010

Specijalni sud presudio krijumčarskoj grupi Darka Ercega. Zbog narkotika zatvorske kazne i za dve sestre i devojku

Nastavak na Večernje novosti...

Mirko Norac traži objedinjenjavanje kazni

Izvor: NaDlanu.com, 13.Jul.2010, 14:05

ZAGREB, 13. Jula 2010. (Beta) - Osuđeni hrvatski general Mirko Norac, nakon devet godina provedenih u zatvoru, tražio je od suda objedinjavanje dve kazne za ratne zločine nad srpskim civilima kojima je osuđen na ukupno 18 godina zatvora, piše u utorak riječki Novi list. U sudskoj praksi objedinjene...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.