Darijan Musić osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva manekenke

Izvor: Blic, 05.Jul.2013, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darijan Musić osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva manekenke

Darijan Musić (26) osuđen je danas u Višem sudu u Novom Sadu na 35 godina zatvora zbog ubistva novosadske manekenke Vladislave Červenko.

Musić je mirno saslušao presudu, a potom se obratio majci:

- Ništa ne brini mama. Meni je u zatvoru kao na ekskurziji.

Musić je manekenku pretukao na smrt 12. novembra 2012. u svom stanu u novosadskom naselju Liman. Telo nesrećne devojke pronađeno je na podu spavaće sobe stana sa brojnim povredama.

Nakon brutalnog ubistva Musić je pobegao iz Novog Sada, da bi nekoliko dana kasnije bio uhvaćen na području Novog Pazara.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Za ubistvo manekenke 35 godina

Izvor: B92, 05.Jul.2013

Novi Sad -- Darijan Musić (26) osuđen je danas u Višem sudu u Novom Sadu na 35 godina zatvora zbog ubistva novosadske manekenke Vladislave Červenko...Musić je manekenku pretukao na smrt 12. novembra 2012. u svom stanu u novosadskom naselju Liman. Telo devojke pronađeno je na podu spavaće sobe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.