Danska ministarka odbrusila: Migranti, rat je gotov, vratite se kući i obnovite zemlju, NEMA VIŠE AZILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2019, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danska ministarka odbrusila: Migranti, rat je gotov, vratite se kući i obnovite zemlju, NEMA VIŠE AZILA!

Od 2017. godine imigraciona služba Danske počela je da proverava dozvole za boravak Somalijcima i povukla je skoro 1.000 dozvola

Kao i sve države koje su primile veliki broj migranata sa Bliskog Istoka i Severa Afrike, Danska je imala velike teškoće da spreči stvaranje getoa u svojim gradovima.

Inger Stojberg doskorašnja ministarka za pitanje migracije ističe da „Ukoliko migrantima više nije potrebna zaštita i ne strahuju po svoje živote, moraju da se vrate >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u svoju zemlju, naročito Somalijci, jer njih čeka obnova njihove države“.

, jer je rat u toj zemlji odavno završen.

Congrat Inger Stojberg for thinking of your country first ! You're a real patriot ! = Denmark’s migration minister tells Somali Muslims: “Return home and rebuild the country from which you came” - https://t.co/tQJYZg84G2

— Rachel Fontaine (@Rakiko_Hime) August 27, 2019

Takođe prema novim propisima kriminalni migranti koji su u Dansku ušli protivno zakonima te zemlje biće smešteni, na nenaseljeno ostrvo kako ne bi ugrožavali bezbednost.

Nedavno istraživanje profesora ekonomije Larsa Kalmsforsa otkrilo da Švedska koja masovno prima migrante za razliku od Norveške, Danske i Finske ima teške probleme jer je veliki broj migranata i dalje nezaposlen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.