Danilo je uzeo violinu u ruke i oduševio Srbiju: Snimak iz Beograda širi se društvenim mrežama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilo je uzeo violinu u ruke i oduševio Srbiju: Snimak iz Beograda širi se društvenim mrežama (VIDEO)

- Kad neće breg Muhamedu, onda ćemo da sviramo ispred zgrada - uz ove reči je violinista Danilo Anđelković uradio nešto prelepo na Mirijevu zbog čega je njegov snimak postao viralan na društvenim mrežama.

Kao što već svi znamo, vanredno stanje u Srbiji zbog pandemije koronavirusa i dalje traje a policijski čas koji vikendom traje od 15h do 8 ujutru mnoge sprečava da uživaju u slobodnom vremenu na otvorenom.

Danilo je odlučio da svoje komšije na Mirijevu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obraduje tako što će im osvirati "Under the sea" iz crtanog filma "Mala sirena". Na sminku se vidi nekoliko ljudi koji u maskama sede na klupici platoa ispred zgrada a Danilo sa osmehom na licu svira popularnu numeru.

Sudeći po komentarima, violinisti ovo nije prvi put da iznenađuje ljude, a njegovi snimci osvanuli su na nekoliko grupa na Fejsbuku. Jedna od stanarki zabeležila je njegov mini koncert sa visine.

Nema sumnje da je Danilo oraspoložio Mirijevce u ovim teškim vremenima kada nam se kretanje svodi na hod od kupatila do terase ili prozora. Kamo sreće da svaka zgrada ima svog muzičara koji će vikendom svirati za stanare - sve ovo bi bilo daleko lakše.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.