Daniel Kajmakoski voli bandži: Skočio sam na glavu sa 174 metra!

Izvor: Kurir, 12.Mar.2014, 07:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daniel Kajmakoski voli bandži: Skočio sam na glavu sa 174 metra!

Finalisti „X faktora“ prijatelji za 29. rođendan poklonili skok bandžijem s najviše zgrade u Austriji

Uživa u opasnostima.

Superfinalista „X faktora“ Daniel Kajmakoski dva puta je skakao bandžijem. Drugi skok je bio s najviše zgrade u Austriji, sa čak 174 metra. On se tu neće zaustaviti - želja mu je, kako kaže, da padobranom skoči sa 4.000 metara! Daniel odmalena voli ekstremne sportove, pa su njegovi prijatelji rešili da mu ispune želju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da, nakon što je skočio sa 50 metara visine, ode još dalje. To mu je bio poklon za 29. rođendan, a pevač kaže da mu nije bilo svejedno u trenutku kad je trebalo da skoči. Naglašava da je osećao strah, ali nije želeo da odustane:

- Ni sam nisam mogao da verujem da to radim. To je bio skok s najviše zgrade u Austriji Danum tauer. Na vrhu se nalazi restoran s pogledom na celi grad. Kako moji drugovi znaju da volim ekstremne sportove, to mi je bio rođendanski poklon od njih - kaže Daniel za Kurir i dodaje:

- Uplašio sam se pred skok, koliko god da sam to želeo, nije mi bilo svejedno. Pokušao sam da se opustim kako bih uživao u skoku. Osećaj je bio neverovatan, a u budućnosti planiram da skočim padobranom sa visine od 4.000 metara. To mi je san i to bi mogao da bude moj hobi u budućnosti. Pored toga, volim i ronjenje. Probao sam jednom kad sam bio u Turskoj i mnogo mi se dopalo, voleo bih da to češće radim i da se time ozbiljnije pozabavim - kaže na kraju pevač, koji se uveliko sprema za superfinale „X faktora“, koje će se održati 23. marta u Areni..

Tri meseca u bolnici

SA ČETIRI GODINE SAM SKOČIO S PRVOG SPRATA

Daniel Kajmakoski kaže da je sa četiri godine, kad je sa roditeljima živeo u kući u Makedoniji, skočio s prozora porodične kuće i slomio nogu. Već tad je voleo filmove o Supermenu, pa je stavio peškir oko vrata i odlučio da skoči:

- Bio sam sam u kući i skočio sam s prozora. To je bio prvi sprat i dobro sam prošao. Slomio sam levu nogu i iskočila mi je koska, posle toga sam tri meseca ležao u bolnici - rekao je Daniel.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Daniel Kajmakoski adrenalinski zavisnik: Želja mi je da skočim sa 4.000 metara

Izvor: Svet, 12.Mar.2014

Superfinalista „X faktora“ Daniel Kajmakoski dva puta je skakao bandžijem. Drugi skok je bio s najviše zgrade u Austriji, sa čak 174 metra. On se tu neće zaustaviti – želja mu je, kako kaže, da padobranom skoči sa 4.000 metara! Daniel odmalena voli ekstremne sportove, pa su njegovi prijatelji...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.