Dani ekstremnog sporta u Beogradu

Izvor: Glas javnosti, 13.Avg.2012, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani ekstremnog sporta u Beogradu

BEOGRAD  - Najbolji evropski vozači skejtborda, rolera i BMX-a nadmetaće se ove nedelje u Beogradu na četvrtom međunarodnom takmičenju u ekstremnim sportovima "Beogradski pobednik".

Promocija turnira i ekstremnih sportova najavljeno je za ovaj četvrtak u centru Beograda, dok će se takmičenje održati u novobeogradskom skejt parku u petak i subotu, 17. i 18. avgusta.

Učesnici će se nadmetati u izvođenju trikova i akrobacija u vazduhu i na spravama, a najavljen je >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << i nastup brejkdens grupe Tvister kru.

Prethodno će u sredu, na motokros stazi u Surčinu, publici biti prikazano umeće zemljanih doskoka vozača mauntinbajka i BMX-a na događaju "Red Bull backyard digger".

Klub ekstremnih sportova „JC&Co", koji je u saradnji sa Opštinom Novi Beograd organizator takmičenja, istakao je da je prošlogodišnju manifestaciju pratilo oko sedam hiljada posetilaca.

"Međunarodno takmičenje Winner of Belgrade svake godine raste i okuplja sve više domaćih i evropskih zvezda ekstremnih sportova, zbog čega se svaki put na novobeogradskom skejt-parku dodaju nove i prepravljaju stare sprave", poručili su ovog kluba.

Organizator je najavio i vredne nagrade za posetioce koji fotografijama, video-klipovima i zvučnim zapisima svojim prijateljima na društvenim mrežama budu "na što interesantniji način preneli atmosferu s takmičenja".

"Ove godine napravljeno je više mesta na tribinama i bolji pogled na ceo teren. Međutim, svi koji ne budu bili u prilici da posete manifestaciju moći će da prate takmičenje putem direktnog prenosa na Internetu", saopštio je organizator.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.