Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2012, 03:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dani Kvarnera u Novom Sadu

NOVI SAD -

Manifestacija "Dani Kvarnera" biće održana od danas do 19. maja u Novom Sadu, saopštila je Turistička organizacija Novog Sada (TONS).

Predstavnike turističke privrede Kvarnera tokom manifestacije ugostiće grad Novi Sad, a ova manifestacija predstavlja nastavak saradnje u okviru koje se, u februaru ove godine, Novi Sad predstavio stanovnicima Rijeke i Opatije.

U okviru manifestacije planirana je izložba Muzeja turizma iz Opatije pod nazivom "Slavni >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << gosti na Jadranu" koja će biti postavljena u prostoru Infocentra TONS i holu Apolo centra u periodu od 17. do 28. maja ove godine.

Svečano otvaranje izložbe planirano je za sutra.

Zajednička prezentacija Kvarnera, Opatije i Milenij hotela planirana je za 18. i 19. maj, a u okviru manifestacije planiran je i koncert u Sinagogi 19. maja, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.