Izvor: Press, 01.Avg.2017, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas veoma toplo, do 37 stepeni

U Srbiji će biti sunčano i veoma toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Foto:B92.net
Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od 16 do 23, najviša od 34 do 37 stepeni.
U Beogradu će danas biti sunčano i veoma toplo. Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura biće 23, najviša 36 stepeni Celzijusa.
Dalјi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << porast temperature vazduha može usloviti pojačanje tegoba kod većine hroničnih bolesnika i zbog toga im se savetuje opreznost. Kod meteoropata su mogući glavobolјa, iscrplјenost i poremećaja sna.

Preporučuje se izbegavanje boravka na otvorenom u najtoplijem delu dana, primena adekvatne zaštite od UV zračenja, kao i smanjenje fizičkih napora.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sunčano i veoma toplo, do 38 stepeni

Izvor: B92, 02.Avg.2017, 00:42

Beograd -- U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo, sapštio je Republički hidrometeorološki zavod...Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od 15 do 23, najviša temperatura od 35 do 38 stepeni Celzijusa...U Beogradu će danas biti sunčano i veoma toplo....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.