Danas umereno oblačno, temperatura do 20 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2020, 08:57

Danas umereno oblačno, temperatura do 20 stepeni

U Srbiji će danas posle maglovitog jutra biti umereno oblačno vreme sa sunčanim intervalima, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab vetar promenljivog pravca.

Jutarnja temperatura od četiri do 11 stepeni, najviša dnevna od 16 do 20 stepeni.

I u Beogradu će u pojedinim delovima grada jutro biti maglovito, u toku dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Uz slab vetar promenljivog pravca najniža temperatura biće od sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << do 11, a najviša dnevna oko 18 stepeni.

Biometeorološka prognoza za 28. oktobar: Osobama sa kardiovaskularnim oboljenjima se savetuje izvesna opreznost, a od meteoropatskih reakcija najizraženiji mogu biti problemi sa snom i razdražljivost.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Srbiji sutra umereno oblačno, temperatura do 19 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2020

U Srbiji će sutra posle maglovitog jutra biti umereno oblačno vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Na istoku i jugu pretežno sunčano...Posle podne i uveče na severu, tokom noći i u ostalim krajevima naoblačenje ponegde sa slabom kišom...Vetar slab južni i jugoistočni,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.