Danas uglavnom suvo

Izvor: Press, 05.Maj.2014, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas uglavnom suvo

U ostalim krajevima ujutro i pre podne oblačno, mestimicno s kišom, u višim planinama kratkotrajan sneg. Posle podne prestanak padavina i delimicno razvedravanje, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

Vetar će biti umeren, povremeno pojacan, severozapadni. Najniža temperatura će biti od 5 do 10 stepeni, a najviša od 10 na jugoistoku Srbije do 18 stepenu na severu Vojvodine i u Negotinskoj Krajini.

U Beogradu će danas ujutro biti umereno oblačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i uglavnom suvo. U toku dana pretežno sunčano i malo toplije.

Vetar će biti umeren, povremeno pojačan, severozapadni. Najniža temperatura biće oko 7, a najviša oko 16 stepeni.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza za 5. maj

Izvor: NaDlanu.com, 05.Maj.2014

Na severu Srbije danas sunčano i toplije, u ostalim predelima oblačno i hladno sa kišom, na višim planinama sa snegom, posle podne i uveče prestanak padavina i razvedravanje.

Nastavak na NaDlanu.com...

Danas sunčano i toplije vreme, temperatura do 22 stepena

Izvor: Press, 06.Maj.2014, 08:01

Vetar će pre podne biti slab promenljivog pravca, a od sredine dana slab i umeren, istočni i jugoistočni. .. Jutarnja temperatura vazduha iznosiće od dva do sedam, a najviša dnevna temperatura od 16 do 22 stepena. .. I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano i toplije vreme. Vetar će pre...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.