Danas uglavnom sunčano, uveče sneg i kiša ponegde

Izvor: Beta, 11.Feb.2023, 01:44

Danas uglavnom sunčano, uveče sneg i kiša ponegde

U Srbiji će danas biti uglavnom sunčano vreme, a uveče i u toku noći očekuje se jače naoblačenje sa kišom i snegom mestimično, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Najniža temperatura od minus 12 do minus pet stepeni Celzijusa, na Pešteru i do minus 20, a najviša od dva do sedam stepeni.Uveče na severu, a zatim i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. U centralnoj i jugozapadnoj Srbiji lokalno kiša će se lediti na tlu.U Beogradu pre podne sunčano, od sredine dana umereno oblačno. Vetar slab, zapadni; najniža temperatura od minus devet do minus pet, a najviša oko pet stepeni.Uveče jače naoblačenje, sa mešovitim padavinama u nižim delovima grada u drugom delu noći, a u višim sneg uz stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RHMZ IZDAO DVA OZBILJNA UPOZORENJA! Pali se narandžasti meteoalarm, ovim delovima Srbije preti OPASNA POJAVA, temperatura pala na čak -21 stepen

Izvor: Blic, 11.Feb.2023

Nakon današnjeg pretežno sunčanog vremena u Srbiji tokom večeri i noći očekuje se jače naoblačenje sa kišom i snegom mestimično. Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) izdao je čak dva upozorenja.

Nastavak na Blic...

Vremenska prognoza 12. februar

Izvor: RTS, 11.Feb.2023

Vazdušni pritisak je u padu i najavljuje približavanje talasa vlažnog vazduha iz srednje Evrope koji donosi padavine. U drugom delu noći očekuju se kiša, susnežica i sneg, prvo na severu i zapadu zemlje, a zatim i u ostalim predelima. Tokom noći i jutra kiša će se lediti na tlu, naročito...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.