Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Sep.2018, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas uglavnom sunčano, do 20 stepeni

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano, osim na severu gde će biti umereno oblačno, saopštio je Republički hidrometeorološki savez.

Duvaće slab vetar, promenljivog smera. Jutarnja temperatura kretaće se od minus tri do pet stepeni a najviša od 16 do 20 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će jutro biti vedro i hladno, sa slabim prizemnim mrazem a tokom dana umereno oblačno sa sunčanim periodima i malo toplije.

Duvaže slab vetar, promenljivog smera. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Jutarnja temperatura kretaće se od 1 do pet stepeni Celzijusa a najviša dnevna oko 18 stepeni.

Biometeorološka situacija može imati relativno povolјan uticaj na hronično obolele i osetlјive osobe, ali se izvestan oprez ipak savetuje kardiovaskularnim i cerebrovaskularnim bolesnicima. Meteoropatske reakcije se mogu javiti u vidu poremećaja sna, promenlјivog raspoloženja i glavobolјe.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.