Danas u Srbiji vetrovito i toplije

Izvor: Beta, 27.Mar.2020, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas u Srbiji vetrovito i toplije

U Srbiji će danas biti vetrovito i toplije, ponegde sa kratkotrajnom kišom a na visokim planinama sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Vetar će biti umeren i jak istočni, u oblasti Homolja sa udarima olujne jačine, uveče u slabljenju. Jutarnja temperatura biće od jedan do šest, a najviša dnevna od deset na jugu do 16 stepeni Celzijusa na severu zemlje.U Beogradu će biti promenljivo oblačno sa periodima sunčanog vremena, vetrovito i toplije. Duvaće umeren i jak istočni vetar, uveče u daljem slabljenju. Jutarnja temperatura biće od četiri do šest, najviša dnevna oko 13 stepeni Celzijusa.Na većinu hroničnih bolesnika biometeorološka situacija može imati relativno povolјan uticaj. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolјa i pospanost.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas PROLEĆNE TEMPERATURE, ali to neće potrajati: Meteorolozi objavili kada dolazi do VRTOGLAVE PROMENE VREMENA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020

U Srbiji će danas biti vetrovito i toplije...Na severu pretežno sunčano, tokom dana povremeno uz umerenu oblačnost...U ostalim krajevima umereno, a na jugu i potpuno oblačno, tek ponegde sa kratkotrajnom kisom, na visokim planinama sa snegom...Vetar umeren i jak istočni, u oblasti Homolja sa udarima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.