Danas u Srbiji toplije i suvo vreme, sneg samo na planinama

Izvor: Piplmetar.rs, 06.Apr.2023, 03:30

Danas u Srbiji toplije i suvo vreme, sneg samo na planinama

Beta06.04.2023. 00:28

Foto: Beta/Dragan Gojić
U Srbiji će danas biti oblačno, malo toplije i uglavnom suvo vreme, dok će sneg provejavati još samo na planinama, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.
Duvaće slab i umeren zapadni i severozapadni vetar, na istoku Srbije jak sa udarima olujne jačine, a posle podne se i u Vojvodini kratkotrajno očekuje pojačanje vetra.
Jutarnja temperatura biće od minus dva stepena do tri, a najviša dnevna >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << od četiri do 10 stepeni.
U Beogradu će biti promenljivo oblačno, suvo i malo toplije uz slab i umeren zapadni i severozapadni vetar.
Jutarnja temperatura biće od minus jedan do jedan, a najviša dnevna oko šest stepeni.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Povezane vesti
Najnovije
Društvo



Naslovna strana
Naslovna strana za 6. april 2023.
Galerija



Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa
Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.


Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.
– Bojana Stefanović, glumica



Opširnije
Izvor: Danas.rs


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.