Izvor: Piplmetar.rs, 24.Okt.2023, 01:31

Danas u Srbiji malo i umereno oblačno, veoma toplo za ovaj period godine

Beta24.10.2023. 00:48

Foto: Shutterstock/LilKar
U Srbiji će danas biti malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i veoma toplo za ovaj period godine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, u košavskom području i na planinama i jak.
Najniža temperatura će se kretati od osam stepeni do 15, najviša dnevna od 26 do 29 stepeni, u Negotinskoj Krajini oko 24 stepena.
Uveče će biti oblačno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na severu i zapadu ponegde sa slabom kišom, a tokom noći i pred jutro kiša i lokalni pljuskovi uz pojačanje južnog vetra očekuju se i u ostalim krajevima Srbije.
U Beogradu će biti malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima i veoma toplo za ovaj period godine. Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar. Najniža temperatura će se kretati od 11 stepeni do 15, najviša dnevna oko 28 stepeni. Uveče će biti oblačno, tokom noći povremeno sa kišom uz pojačanje južnog vetra.
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.




Opširnije
Izvor: Danas.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas i do 29 stepeni! Na snazi meteo-alarm, a sutra stižu pljuskovi s grmljavinom

Izvor: 24sedam.rs, 24.Okt.2023

Prema prognozi vremena za period do 1. novembra, biće toplo za ovo doba godine

Nastavak na 24sedam.rs...

Promenljivo oblačno, temperatura do 27 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2023, 01:04

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, na severu i zapadu suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalom delu zemlje sa lokalnom pojavom kiše, na jugu i kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, saopštio je Republički hirdrometeorološki zavod.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.