Danas u Duboni obeležavanje 40 dana od tragedije

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 07:02

Danas u Duboni obeležavanje 40 dana od tragedije

U Duboni je danas održan parastos povodom obeležavanja 40 dana od tragedije, kada je tom selu i u Malom Orašju ubijeno osam osoba.

U 9:30 sati parastos će biti održan i na mestu stradanja u Malom Orašju.

Građani će tokom celog dana polaganjem cveća i paljenjem sveća u moći da odaju poštu žrtvama u ta dva sela izmedju Mladenovca i Smedereva.

Podsetimo, u noći između 4. i 5. maja, 20-godišnji U.B. je hicima iz automatskog oružja, lišio života >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osam osoba u Duboni i Malom Orašju.

On je priznao izvršenje krivičnog dela, odnosno da je na tri lokacije automatskom puškom pucao na više osoba koje su se nalazile u grupi.

U.B. se nalazi u pritvoru koji mu je određen 6. maja.

U nedelju 11. juna obeleženo je 40 dana od tragedije u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, gde su gradjani polagali cveće i palili sveće u znak sećanja na 10 žrtava masovne pucnjave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.