Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2018, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas toplo i vetrovito, do 26 stepeni

U Srbiji će danas biti toplo i vetrovito, pre podne pretežno sunčano uz prolazno umereno naoblačenje koje će se tokom dana i uveče proširiti na većinu krajeva, uslovljavajući ponegde kratkotrajnu kišu, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće umeren i jak vetar. Jutarnja temepartura kretaće se od šest do 18 stepeni, a najviša dnevna biće od 21 do 26 stepeni.

U Beogradu će danas biti toplo i vetrovito, ujutru pretežno sunčano uz prolazno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << umereno naoblačenje koje će tokom noći u pojedinim delovima grada usloviti slabu kratkotrajnu kišu. Jutarnja temperatura oko 17 stepeni, a najviša dnevna oko 26.

Usled očekivane biometeorološke situacije oprez se i dalјe savetuje psihičkim i srčanim bolesnicima. U poslepodnevnim i večernjim satima izvesna opreznost savetuje se i astmatičarima. Reumatski bolovi, poremećaj sna i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

U Srbiji sutra oblačno, toplo i vetrovito vreme

Izvor: NoviMagazin.rs, 28.Okt.2018

U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno, toplo i vetrovito vreme, ujutru i pre podne ponegde s kratkotrajnom kišom, dok će na severu zemlje biti sunčanih perioda, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...Duvaće umeren i jak vetar, u košavskom području jugoistočni,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.