Danas toplije uz razvedravanje

Izvor: Press, 08.Sep.2014, 08:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas toplije uz razvedravanje

Kako je najavio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab, severni, dok će najniža temperatura vazduha biti od 12 do 16 stepeni, a najviša od 23 do 27 stepeni.

I u Beogradu će biti toplije, uz postepeno razvedravanje. Vetar će biti slab, severni, dok će najniža temperatura iznositi 16, a najviša 26 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, od utorka do četvrtka biti pretežno sunčano i toplo, sa najvišom temperaturom od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 25 do 30 stepeni.

U četvrtak uveče na severozapadu, a u petak i u ostalim krajevima, doći će do naoblačenja sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i padom temperature. U subotu se očekuje razvedravanje i zatim uglavnom sunčano.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Vedro i toplo, kiša u četvrtak uveče

Izvor: Kurir, 08.Sep.2014

Danas do 27 stepeni. U Srbiji će u naredna četiri dana biti pretežno sunčano i toplo, sa najvišom temperaturom od 25 do 30 stepeni..BEOGRAD - U većem delu Srbije danas će biti toplije, uz postepeno razvedravanje, a samo će na jugozapadu i jugu biti promenljivo oblačno, uz mogućnost kratkotrajne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.