Danas toplije, ali uz košavu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jan.2013, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas toplije, ali uz košavu

NOVI SAD -

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, relativno toplo, ponegde sa slabom kišom, a na visokim planinama snegom, uz najvišu temperaturu od 12 stepeni.

Vetar umeren i jak jugoistočni, u košavskom području jak, povremeno olujni.

U noći između nedelje i ponedeljka (13. i 14. januara) na severozapadu Vojvodine, zapadu i jugozapadu Srbije moguća je lokalna pojava ledene kiše.

U ponedeljak i utorak u košavskom području i na planinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << duvaće olujni južni i jugoistočni vetar s maksimalnom brzinom preko 17 m/s, a u južnom Banatu i planinskim predelima istočne Srbije i preko 24 m/s.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, jutarnja temperatura biće od -4 do 2 , u košavskom području oko 4 stepena, a najviša dnevna od 6 do 12 stepeni, u Negotinskoj Krajini oko 3 stepena.

I u Beogradu će danas biti umereno i potpuno oblačno, vetrovito, relativno toplo i uglavnom suvo. Vetar umeren i jak jugoistočni, povremeno olujni. Jutarnja temperatura oko 3, a najviša dnevna oko 9 stepeni.

Izgledi vremena u Srbiji do 21. januara: Biće pretežno oblačno sa čestom pojavom padavina. Do petka će biti relativno toplo, mestimično sa kišom, a na višim planinama snegom.

Od subote biće hladnije, kiša će preći u sneg i u nižim predelima.

Detaljniji meteorološki podaci mogu se videti ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vremenska prognoza: U Srbiji sutra oblačno, relativno toplo ali uz jak vetar

Izvor: S media, 14.Jan.2013

U Srbiji će sutra biti umereno i potpuno oblačno, relativno toplo, ali uz jak jugoistočni vetar i maksimalnih 13 stepeni...U košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar, a u južnom Banatu i olujne jačine...Minimalna temperatura kretaće se od minus dva do šest, a najviša dnevna...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.