Danas temperatura do 31 stepen, veće padavine u sredu

Izvor: Press, 24.Avg.2013, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas temperatura do 31 stepen, veće padavine u sredu

Vetar će biti uglavnom slab, zapadni, jugozapadni. Jutarnja temperatura iznosiće od 12 do 18, a najviša dnevna od 26 do 31 stepen.
I u Beogradu će danas biti promenljivo oblačno i toplo, uz mogućnost kratkotrajne kiše, ili lokalnih pljuskova sa grmljavinom.
Vetar će biti uglavnom slab, zapadni, jugozapadni. Jutarnja temperatura iznosiće oko 18, najviša dnevna oko 29 stepeni.
U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 31. avgusta, do kraja perioda biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, ili pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavina.
Više padavina se očekuje u sredu i četvrtak. Do utorka će se zadržati toplo, a zatim će temperatura biti u postepenom padu.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

U Srbiji sutra pretežno sunčano, do 32 stepena

Izvor: Blic, 24.Avg.2013

U Srbiji će sutra bitri pretežno sunčano, sa temperaturom do 32 stepena, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije. Posle podne i krajem dana se na severu i zapadu očekuje posetepno naoblačenje sa loklanim pljuskovima i grmljavinom, ponegde i kratkotrajnom kišom. ..Vetar će uglavnom biti slab,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.