Izvor: RTS, 21.Jan.2021, 07:05

Danas suvo i umereno oblačno, temperatura i do 18 stepeni

U Srbiji će danas biti veoma toplo za ovo doba godine, suvo i umereno oblačno, uz nešto više oblaka u toku večeri.
Danas će u većem delu Srbije biti malo do umereno oblačno i toplo, uz otapanje snega u predelima ispod 1.000 metara nadmorske visine.

Nastavlja se prilivi veoma toplog vazduha sa zapada i jugozapada Evrope, pa će na zapadu zemlje temperatura dostići i 18 stepeni.
Jutarnja temperatura biće između minus četiri i šest, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << a najviša dnevna od devet na jugu i jugoistoku, do 18 stepeni na na zapadu Srbije.
Tako toplo biće do kraja sedmice.
Uveče i u toku noći očekuje se jače naoblačenje, ali će se zadržati uglavnom suvo vreme.
U Beogradu će biti malo i umereno oblačno, a temperatura će tokom najtoplijeg dela dana iznositi 15 stepeni.
Na području Novog Sada vreme će biti slično, uz maksimalnih 16 stepeni.
Malo do umereno oblačno i uglavnom suvo biće i u ostalim velikim gradovima.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sutra 18 stepeni

Izvor: Radio 021, 21.Jan.2021

U Novom Sadu u petak umereno oblačno i relativno toplo za ovo doba godine sa sunčanim intervalima...Duvaće umeren do jak južni i jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna dnevna 18°C...Za vikend umereno do pretežno oblačno i toplo za ovo doba godine. U subotu je moguća slabija...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.