Danas suvo i hladno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jan.2011, 11:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas suvo i hladno

BEOGRAD -

U Srbiji će danas ujutru mestimično biti magle ili niske oblačnosti koja će se ponegde po kotlinama i nižim predelima zadržati veći deo dana, a u ostalim krajevima biće malo i umereno oblačno, suvo i hladno.

Vetar slab, u Podunavlju i Pomoravlju umeren, a u južnom Banatu povremeno i jak, jugoistočni. Minimalna temperatura od -10 do -5, a najvisa od -4 do plus 3 stepena.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u Beogradu će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << malo i umereno oblačno, suvo i hladno. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko -6, a najvisa oko nula stepeni.

Kada je reč o izgledima vremena za sedam dana, do 12. januara, u većini dana očekuje se suvo vreme. U četvrtak ujutru slab i umeren mraz, tokom dana malo i umereno oblačno i malo toplije, uz pojačanje južnog i jugoistočnog vetra.

U petak i subotu vetrovito i osetno toplije, na severu i zapadu ponegde s kratkotrajnom kišom. Maksimalna temperatura u većini mesta od šest do 11 stepeni, hladnije u Timockoj krajini.

Do kraja perioda zadrzaće se umereno oblačno i relativno toplo vreme za ovo doba godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.