Danas sunčano, temperatura od 30 do 37 stepeni

Izvor: Press, 29.Jul.2015, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano, temperatura od 30 do 37 stepeni

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, a u centralnim i južnim krajevima i veoma toplo vreme, sa najvišom dnevnom temperaturom od 30 na severu do 37 stepeni na jugu i istoku.
Foto:Blic.rs
Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, krajem dana i u toku noći na severu Vojvodine, uz više oblačnosti, očekuje se ponegde kratkotrajna kiša.
Jutarnja temperatura vazduha >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << kretaće se od 15 do 21 stepen, a vetar će biti slab i umeren, južni i jugoistočni, uveče i krajem dana na severu severni.
I u Beogradu će biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme sa slabim i umerenim istočnim i jugoistočnim vetrom, a uveče i krajem dana severnim.
Jutarnja temperatura vazduha biće oko 21, a najviša dnevna oko 35 stepeni.
Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 5. avgusta,
preovladjivati sunčano vreme.
četvrtak na severu i zapadu, a u petak i u ostalim krajevima, očekuje se osveženje, uz lokalni razvoj oblačnosti, sa redjom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuskova sa grmljavinom.
Od subote temperatura vazduha biće ponovo u porastu.
Pocetkom naredne sedmice očekuje se ređa pojava popodnevnih lokalnih pljuskova i grmljavina.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Sunčano, popodne naoblačenje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2015, 00:33

U Srbiji će danas veći deo dana biti pretežno sunčano, ujutru u severnim a posle podne, uveče i noću i u ostalim krajevima uz nešto više oblačnosti ponegde sa kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, saopštio je Republički hidrmeteorološki zavod...Duvaće slab i umeren...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.