Izvor: S media, 25.Sep.2012, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i veoma toplo

U Srbiji će biti veoma toplo i u većini krajeva sunčano vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Ponegde će u planinskim predelima na jugozapadu i jugu zemlje, uz lokalni razvoj oblačnosti, biti moguća kratkotrajna kiša.

Duvaće slab i umeren vetar, jugoistočni i južni. Minimalna temperatura biće od devet do 17, maksimalna od 27 do 31 stepen Celzijusa.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme. Vetar uglavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << slab jugoistočni. Minimalna temperatura biće oko 17, a maksimalna oko 30 stepeni.

U Srbiji će do subote biti sunčano i veoma toplo. U subotu krajem dana i tokom noći naoblačenje i zahladjenje mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i pojačanim vetrom. U nedelju pretežno oblačno i hladnije ponegde sa kišom i pljuskovima.

Od ponedeljka promenljivo oblačno sa redjom pojavom kiše i lokalnih pljuskova. Temperatura u manjem porastu a jugoistočni vetar u pojačanju.

U Beogradu se u istom periodu očekuje slično vreme.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za sredu, 26. septembar:

Biometeorološka situacija pogodovaće hroničnim bolesnicima, ali se dodatna pažnja ipak savetuje osobama sa srčanim tegobama. Glavobolja i nesanica su očekivane meteoropatske reakcije. Preporučuje se izbegavanje fizičkih napora u najtoplijem delu dana.

(Beta)

Foto: Guliver/Thinkstock

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.