Danas sunčano i veoma toplo

Izvor: Beta, 23.Jun.2021, 00:27

Danas sunčano i veoma toplo

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo uz vetar, slab do umeren, zapadni i severozapadni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Najniža temperatura biće od 16 do 25 stepeni, a najviša od 35 do 38 stepeni Celzijusa.U Beogradu će biti sunčano i veoma toplo. Vetar će biti slab do umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura biće 25, a najviša 37 stepeni Celzijusa.Očekuje se relativno povolјan uticaj biometeoroloških prilika na hronične bolesnike. Izvestan oprez se savetuje osobama sa obolјenjima srca. Glavobolјa i osećaj malaksalosti su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas sunčano i veoma toplo

Izvor: Danas, 23.Jun.2021

U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo uz vetar, slab do umeren, zapadni i severozapadni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Nastavak na Danas...

Danas i do 38

Izvor: B92, 23.Jun.2021

Beograd -- U Srbiji će danas biti sunčano i veoma toplo uz vetar, slab do umeren, zapadni i severozapadni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Najniža temperatura biće od 16 do 25 stepeni, a najviša od 35 do 38 stepeni Celzijusa...U Beogradu će biti sunčano i veoma toplo. Vetar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.