Danas sunčano i toplo vreme u zemlji

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Okt.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i toplo vreme u zemlji

U Srbiji će posle jutarnje magle danas biti pretežno sunčano i toplo, samo u Timočkoj krajini umereno oblačno, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od dva do 13, a najviša dnevna od 22 do 25 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će danas biti sunčano i toplo, uz slab i umeren jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko 13, a najviša dnevna oko 24 stepena Celzijusa.

Biometeorološka situacija je povoljna, a dodatna pažnja se ipak savetuje osobama sa srčanim tegobama. Kod meteoropata su moguće malaksalost i glavobolјa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.