Danas sunčano i toplo sa temperaturom iznad proseka

Izvor: Beta, 17.Mar.2019, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i toplo sa temperaturom iznad proseka

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo sa temperaturom znatno iznad prosečnih vrednosti za ovaj period godine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Vetar će biti slab do umeren, južni. Jutarnja temperatura od tri do deset stepeni, a najviša dnevna od 22 do 26 stepeni Celzijusa.U Beogradu će danas biti sunčano i toplo sa temperaturom znatno iznad proseka. Vetar slab do umeren, južni. Jutarnja temperatura oko deset stepeni, a najviša dnevna 24 stepeni Celzijusa.Biometeorološke prilike mogu imati relativno povolјan uticaj na hronične bolesnike, ali se osobama sa kardiovaskularnim tegobama savetuje izvesna opreznost. Mogući su nesanica, razdražlјivost i glavobolјa kao meteoropatske reakcije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas sunčano, temperature iznad proseka

Izvor: Blic, 17.Mar.2019

U Srbiji se danas očekuje sunčano i toplo s temperaturom znatno iznad prosečnih vrednosti za ovaj period godine, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.