Danas sunčano i toplo, do 34 stepena

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Avg.2020, 10:24

Danas sunčano i toplo, do 34 stepena

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo vreme sa temperaturom do 34 stepena Celzijusa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, u košavskom području povremeno i jak, jugoistočni i južni. Najniža temperatura od 12 do 19 stepeni Celzijusa, a najviša od 32 do 34 stepena.

U Beogradu će biti sunčano i toplo, duvaće umeren, povremeno jak jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće oko 19 stepeni, a najviša oko 33 >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << stepena.

Meteoropatske reakcije u vidu glavobolјe, zamaranja i poremećaja sna biće u pojačanju. Usled visoke vrednosti UV zračenja preporučuje se adekvatna zaštita, kao i umerena fizička aktivnost u najtoplijem delu dana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.