Danas sunčano i toplo, do 27 stepeni

Izvor: Press, 17.Okt.2017, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i toplo, do 27 stepeni

U Srbiji će danas jutro biti sveže , ponegde sa sumaglicom i maglom, a tokom dana sunčano i toplo sa slabim vetrom promenljivog pravca.
Foto:blic.rs
Jutarnja temperatura biće od 5 do12, najviša dnevna od 23 do 27 stepeni, saopštio je RHMZ.
U Beogradu će jutro na sirem području grada ponegde biti maglovito. Tokom dana sunčano i toplo sa slabim vetrom promenljivog pravca. Jutarnja temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << oko 12, najviša dnevna oko 25 stepeni.
Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 24. oktobra, do kraja sedmice jutra sveža, mestimično maglovito. Dani sunčani i topli sa maksimalnom temperaturom od 23 do 27 stepeni.
U nedelju posle podne i uveče na severu i zapadu, u ponedeljak i u ostalim krajevima naoblačenje sa kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.
U utorak će se zadržati oblačno uz postepeni prestanak padavina.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.