Danas sunčano i toplo, do 20 stepeni

Izvor: NoviMagazin.rs, 08.Apr.2020, 08:05

Danas sunčano i toplo, do 20 stepeni

U Srbiji će danas ujutro biti sveže, mestimično sa slabim prizemnim mrazem, a u centralnim, istočnim i južnim krajevima ponegde se očekuje i slab mraz na dva metra visine, dok će tokom dana biti sunčano i toplo, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren vetar, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od minus četiri stepena na jugu do šest stepeni Celzijusa na severu, a najviša od 16 do 20 stepeni.

U Beogradu će ujutro biti sveže, na širem >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << području grada slab prizemni mraz a tokom dana sunčano i toplo. Duvaće slab vetar, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od četiri do šest stepeni, a najviša oko 20 stepeni Celzijusa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pred nama sunčani i topli dani

Izvor: B92, 08.Apr.2020

U četvrtak ujutru biće sveže sa slabim mrazem, dok će tokom dana biti sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod...Duvaće uglavnom slab severni i severoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od jedan do šest, a najviša dnevna od 18 do 22 stepena Celzijusa...U Beogradu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.