Izvor: S media, 11.Sep.2012, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i toplo: U četvrtak kiša

U Srbiji će nakon svežeg jutra biti sunčano i toplo, s temperaturom do 33 stepena, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

Na jugozapadu zemlje posle podne su mogući kratkotrajni pljuskovi i grmljavina. Duvaće slab i umeren, u košavskom području pre podne povremeno i jak vetar, južnog i jugoistočnog, a od popodneva jugozapadnog smera.

Jutarnja temperatura biće od osam do 17, u južnom Banatu i okolini Beograda oko 20, a najviša dnevna biće od 28 do 33 >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << stepena.

U Beogradu će biti sunčano i toplo. Vetar će biti slab i umeren, pre podne povremeno jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura biće oko 19, najviša dnevna 30 stepeni.

U Srbiji se u četvrtak ujutru u severnim i zapadnim, a do kraja dana i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje i zahladjenje, mestimično s kišom, pljuskovima, grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

(Beta)

FOTO: Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.