Danas sunčano i toplije, ujutru ponegde slab mraz

Izvor: Beta, 19.Mar.2023, 01:57

Danas sunčano i toplije, ujutru ponegde slab mraz

U Srbiji će danas biti sunčano i toplije vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Ujutro na jugu i istoku ponegde slab mraz, a po kotlinama i kratkotrajna magla.Popodne i uveče na severu i zapadu postepeno naoblačenje, ali će se zadržati suvo.Najniža temperatura od minus tri stepena do pet stepeni a najviša dnevna od 16 do 21 stepen.Vetar slab i umeren, ujutru i pre podne na jugu Banata povremeno i jak, južni i jugoistočni.U Beogradu će biti sunčano i toplije, uz umeren jugoistočni vetar, posle podne u slabljenju. Najniža temperatura  od tri do pet stepeni, a najviša dnevna oko 19 stepeni.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vremenska prognoza: Sveže jutro, tokom dana sunčano, do 21 stepen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Mar.2023

Ujutro će na jugu i istoku Srbije ponegde biti slabog mraza, a po kotlinama i kratkotrajne magle. Tokom dana biće pretežno sunčano i toplije, po podne i uveče na severu i zapadu doći će postepeno do povećanje oblačnosti, ali će se zadržati suvo, saopštio je Republički hidrometeorološki...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Srbiji sutra umereno oblačno i suvo vreme, temperatura do 22

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Mar.2023

U Srbiji će sutra biti umereno oblačno i suvo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.