Danas sunčano i toplije, do 18 stepeni

Izvor: Press, 02.Nov.2017, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i toplije, do 18 stepeni

U Srbiji će ujutro biti hladno, negde slab mraz i magla, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije, dok će uveče i tokom noći doći do postepenog naoblačenja.
Foto:B92.net
Vetar će biti slab, južni i jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se od minus jedan do šest, a najviša od 14 do 18 stepeni Celzijusa.
U Beogradu će biti pretežno sunčano i malo toplije. Uveče i noću >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << doći će do postepenog naoblačenja. Vetar će biti slab, južni i jugoistočni. Najniža temperatura biće šest, najviša 17 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će u petak biti pretežno oblačno i malo svežije, mestimično slaba kiša, u visokim planinskim predelima slab sneg. U subotu i nedelju predviđa se pretežno sunčano i toplije. Od ponedeljka će biti pretežno oblačno, ponegde slaba kiša. Temperatura će se kretati oko i malo iznad prosečnih vrednosti.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

Nastavlјa se period s relativno povolјnim uticajem biometeoroloških prilika na hronične bolesnike. Osobama sa kardiovaskularnim i respiratornim tegobama se savetuje blagi oprez. Problemi sa snom i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.