Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Apr.2015, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sunčano i toplije

U Srbiji će danas biti sunčano i toplije, uz slab vetar na severu i umeren na jugu, najavio je Republički hidrometeorološki zavod.

Jutro će biti sveže, ponegde sa kratkotrajnom maglom. Jutarnja temperatura od dva do devet stepeni, a ponegde po kotlinama slab mraz, oko minus jedan, dok će najviša dnevna temperatura biti od 19 do 24 stepena.

U Beogradu će danas biti sunčano i toplije, uz slab južni vetar. Jutarnja temperatura oko devet, a najviša dnevna oko >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 23 stepena.

Sunncano i toplo vreme u Srbiji će trajati do utorka, kada će biti promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom, a na visokim planinama sa snegom.

Od srede uglavnom suncano, uz postepen porast temperature. Od 18. aprila sledi naoblacenje sa kišom prvo u severozapadnim krajevima.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vremenska prognoza: Stiže nam praznično proleće

Izvor: Večernje novosti, 11.Apr.2015

ZA uskršnje praznike, kažu meteorolozi, očekuje nas pravo prolećno vreme! Vreme će u subotu u Srbiji biti još toplije nego u petak, pretežno sunčano s temperaturama i iznad 20 stepeni. Slab mraz ujutru, moguć je samo na jugu Srbije. Po podne i uveče biće malo oblaka, a duvaće slab vetar,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.